Your address will show here +12 34 56 78
SJENILA

Stvaramo proizvode koji će biti integrirani u okolinu, energetski učinkoviti, lakoodrživi i kvalitetni.
 

Zaštita od sunca te vremenskih nepogoda iznimno je bitan faktor u svakom kućanstvu. Stoga, stvaramo proizvode koji će biti integrirani u okolinu, energetski učinkoviti, lakoodrživi i kvalitetni. Iz široke palete naših prouzvoda nudimo vanjska sjenila koja će zaštititi Vaš prostor od direktnog izlaganja suncu, smanjiti potrošnju energije,a pritom se integrirati u vanjski i unutarnji izgled Vašem objekta dajući mu novu dimenziju. Kao najčešći izbor za stambene objekte, odabiru se grilje i rolete, dok se za poslovne i industrijske objekte sve češće kupci odlučuju za vanjske žaluzine, tzv. brisoleje.Grilje, rolete i brisoleji dolaze u širokoj paleti boja, sukladno željama kupca.

  • Text Hover
Grilje

Grilje se proizovde sa fiksnim ili pomičnim lamelama. Krilo grilje može biti montirano direktno na okvir prozora ili može biti na svom štoku.

Rolete

PVC rolete mogu biti izrađene sa toplinskom zaštitom unutar kutije, i sa ugrađenom zaštitom od insekata (komarnikom).

Žaluzine

Žaluzine se montiraju sa vanjske strane stolarije. Kako su vodilice žaluzina i sama maska ispod koje se slažu lamele žaluzina aluminijske, moguće ih je plastificirati u bilo kojoj boji po RAL karti.

Komarice

Komarnici su jedinstvena zaštita od insekata. Napravljeni su od visokokvalitetnih materijala s jednostavnom ugradnjom i rukovanjem.

  • Grilje
  • Rolete
  • Brisoleji