Your address will show here +12 34 56 78
PVC Stolarija

PVC elementi prozora i vrata napravljani su od polivinil klorida (PVC), materijala s mnogim prednostima.
 

PVC stolarija je jedna od omiljenih opcija za prozorske okvire, a tako i vrata, balkonska i ulazna. Prozori i vrata od PVC-a su povoljni, trajni i energetski efikasni. PVC elementi prozora i vrata napravljani su od polivinil klorida (PVC), materijala s mnogim prednostima. Tako je iznimno lak za održavanje, najčešće dolazi u bijeloj boji, ali je dostupna i široka paleta boja. Otporan je na morsku vodu , zagađenje, prašinu i omogućuje zvučnu izolaciju. Izolacijskim djelovanjem PVC stolarija štedi energiju i vaš novac. Kako se boja nalazi u samom materijalu, ogrebotine i slična sitna oštećenja su na elementu gotovo nevidljiva. Prozori i vrata od PVC-a su strukturno iznimno jaki i zahvaljujući svom presjeku koji se godinama razvijao, nude jako dobru termičku izolaciju. U našoj ponudi nudimo Vam PVC profile renomiranog njemačkog proizvođača Salamander. ​

  • Text Hover
PVC prozori

Prozor kao funkcionalan elemenat mora nam omogućiti kvalitetno prozračivanje, dovoljno prirodne svjetlosti u prostoru, te da se osjećamo sastavnim, ali zaštićenim dijelom okoline koja nas okružuje.

PVC ulazna vrata

Odabir odgovarajućih ulaznih vrata od velike je važnosti, jer ona ostavljaju prvi dojam o prostoru u koji se ulazi. Ulazna vrata su jedan od najbitnijih detalja svakog objekta.

Klizne stijene

Ugradnjom kliznih stijena maksimalno iskorištavamo prostor našeg doma, te jednostavnim i funkcionalnim sistemom otvaranja unosimo u naš dom svu širinu pogleda vanjske okoline.

Activ Pilot okov

U svu našu PVC stolariju ugrađuje se protuprovalni Activ Pilot okov renomiranog proizvođača Winkhaus.

SALAMANDER

 

  • StreamLine SL 76
  • 3D
  • bluEvolution 82
  • Salamander greenEvolution
Salamander greenEvolution

S debljinom vanjske stjenke koja pripada klasi A, greenEvolution MD jamči visokokvalitetne prozore s desetljećima funkcionalnosti i visokom energetskom učinkovitošću.

Zahvaljujući stvarnim površinama materijala, mogućnosti dizajna su neograničene – kako unutar tako i izvan građevine.

Značajke profila:

–          6-komorni profil

–          Širina profila 76 mm

–          Uw do 0,73 W/(m²K)

–          Ostakljenje do 48 mm

–          Zvučna izolacija do 47 dB

–          Protuprovalnost do RC 2

WINKHAUS

U svu našu PVC stolariju ugrađuje se protuprovalni Activ Pilot okov renomiranog proizvođača Winkhaus.

  • Winkhaus Activ Pilot
  • Winkhaus Activ Pilot
  • Winkhaus Activ Pilot
KUPUJETE ALU ILI PVC STOLARIJU?

U našoj ponudi aluminijske stolarije možete pronaći prozore, balkonska vrata, ulazna vrata i klizne stijene. Dekorativne ispune (panele) za ulazna vrata možete pronaći na stranicama našeg partnera Grad-export.